Non ut edam vivo, sed ut vivam edo.
Despre noi
Romana English Hartă site

Despre noi

Firma noastra s-a infiintat din nevoia tot mai mare de a cauta securitatea alimentara, oferind produse de inalta calitate la preturi rezonabile, multumita si imbinarii intre agricultura organica si tehnologia industriala. Toate firmele producatoare, partenere ale noastre, au un control si o monitorizare permanenta. Produsele, imediat ce sunt impachetate, sunt aduse la depozitele din Italia.

Se implinesc 15 ani de cand BioItalia produce alimente organice. Acestea sunt din cele mai bune traditii mediteraneene, si din sudul Italiei, cu gusturi si caracteristici “de pe vremuri”.

Am ales produsele BioItalia deoarece dorim sa oferim produse sanatoase si fara riscuri, cu inalte valori nutritionale si caracteristici organoleptice, in directa legatura cu climatul si solul din diferite zone ale Italiei. Produsele BioItalia respecta gustul si retetele originale si ofera produse alimentare din cele mai bune traditii: rosii cherry din zona Vesuvio, ulei de masline extravirgin din dealurile Salerno, paste de casa de culoare bronz conform metodelor vechi napoletane, cel mai bun grau din sudul Italiei, vinuri selecte din Campania (Greco, Fiano,Falanghina, Aglianico, Solopaca), si multe alte delicii ale agriculturii organice. In plus, oferim si produse gata de mancat , fara nici un fel de aditivi sau coloranti, pentru a satisface cerintele actuale ale consumatorilor, care nu au mult timp la dispozitie si totusi doresc o mancare sanatoasa si gustoasa.

Intreaga productie BioItalia este certificata de CE si recunoscuta de IFOAM si SINCERT , conform legilor internationale. Datorita informatiilor de pe etichetele produselor se poate urmari traseul de la ambalare la ferma producatoare. Asta denota seriozitatea si calitatea produselor oferite.

DE CE BIO?

Deoarece agricultura traditionala este una din principalele surse ale diminuarii poluarii mediului. Cu cat se folosesc mai multe chimicale, cu atat se scurg mai multe substante nocive in lacuri, rauri, mari. Astazi se pot determina cu exactitate nivelul de chimicale din alimente, dar este dificil de definit nocivitatea asupra sanatatii. Problemele asupra sanatatii pot aparea in ani, dupa consumul constant de produse cu chimicale, chiar daca acestea sunt sub limita admisa de lege. A manca produse organice inseamna a evita aceste riscuri. Analizele asupra alimentelor organice arata valori mult mai mari ale vitaminelor , substantelor uscate si mineralelor decat la alimentele non organice. A alege Organic inseamna sa respecti si sa protejezi mediul, sanatatea ta si a copiilor tai.